12footnews

International 12 foot dinghy

woensdag 15 februari 2017

Training Zuidlaardermeer 8 april


De traditionele training op het Zuidlaardermeer wordt zaterdag 8 april georganiseerd door de regio Noord. Trainers zijn de meervoudige kampioenen Wim Bleeker en Jeroen de Groot. Van 10:00hr tot 12:00hr de jollen optuigen, inclusief tips en trucs van de trainers. Daarna het water op. Bovenstaande foto is genomen op 2 april 2016. Tonnie Surendonk (85) deed een wedstrijd mee in de 824 en met weinig wind is ze nog steeds niet te stoppen.
De training is ook gericht op potentiele jollenliefhebbers. Je kunt alle informatie krijgen. Ook is het altijd mogelijk mee te zeilen met iemand. Zeilpakken en warme kleren meenemen is verstandig. In 2016 was het prachtig weer, maar dat is niet altijd het geval. Opgave is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Dan hebben we een idee hoeveel jollenzeilers mee willen doen. Geef je op bij de nieuwe regiocommissaris Noord, Jeannet Blokland: mail Jeannet. Deelname is gratis.
Zie onderstaand kaartje hoe de Zeilvereniging Zuidlaardermeer te bereiken. Met de routeplanner: Kropswolde, Meerweg 58 geeft nog het beste resultaat.