12footnews

International 12 foot dinghy

vrijdag 5 januari 2024

Baldeneysee 6-7 april 2024

Weer opgenomen in de Friendship Series kalender: Duitsland, Essen, Baldeneysee 6-7 april 2024, voor O-jollen en 12voetsjollen die in principe aan de Nederlandse klassenvoorschriften versie 2024 voldoen. De zeilvereniging Segler Kameradschaft Essen (SKS) organiseert het evenement onder de naam Ruhrpokal. Inschrijven kan hier. Er staan 5 wedstrijden op het programma, de eerste start is zaterdag 11:00hr. Donderdag is het clubterrein geopend en ben je al welkom. Vrijdagavond is er pizza in het clubhuis. En zaterdag een diner. Inschrijfgeld is 35 euro waar 1 diner bij is inbegrepen van 25 euro. Aanhang kan ook meegenieten, maar betaalt apart 25 euro.
Adres van het clubhuis mbv google maps.
Voor een indruk en informatie zie de foto's van voorgaande jaren. Let op: Het is traditie dat iedere deelnemer een zelfgebakken taart meeneemt, het gehele evenement kan er dan gratis van genoten worden. Er is beperkt plaats voor campers. Aanbevolen hotels in de buurt: Gastgeb.
Zie kaartje voor aanbevolen route naar de SKS. Nadere informatie bij Bert Bos, Reinhard Schroeder of Pieter Bleeker. Contact via de website 12footcwc.org. Thomas Leitl is de wedstrijdleider van de SKS en hij stuurde deze mail naar ons:

Liebe 12-Fuß-Dinghy-Segler,

Auf Manage2Sail kann nun für den Ruhrpokal 2024 gemeldet werden: .Ruhrpokal 2024 manage2sail.
Würdet Ihr diese Information bitte an Eure Mitglieder weitergeben? Mich würde es wahnsinnig freuen, wenn in diesem Jahr beide ehemalige olympische Bootsklassen beim Ruhrpokal dabei sein könnten. Die Anreise ist ab Donnerstag möglich. Freitagabend in Pizzaabend und am Samstag gibt es das bekannt leckere italienische Menü von Pina und Alfio (im Meldegeld enthalten).

Herzliche Grüße, Thomas