12footnews

International 12 foot dinghy

woensdag 5 maart 2014

12-13 april BaldeneyseeDe inschrijving voor het eerste internationale friendship evenement op de Baldeneysee in Duitsland is geopend: 12-13 april 2014. Wie gaan er zeker naar toe:
Bert Bos, Pieter Bleeker, Wim Bleeker, Jeroen de Groot, Reinhard Schroeder, Sjouke Dijkstra, Coen Verhaegh, Leen van Willegen, Hans Reijers.

Via deze link kun je inschrijven
1 Aan de linker zijde klik op „Regattatabelle“
2 Ga naar beneden naar de regel „Ruhrpokal“ and klik daarna op 12“ Dinghy“
3 Daarna kom je op het inschrijfformulier (Notice of race, Race instructions, Entries, Plan of the Baldeneysee)
4 On-line kun je vervolgens je inschrijving zien op „Online Meldung“.

Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro. Over te maken op de rekening van Seglerkameradschaft Scheppen, Stadtsparkasse Essen IBAN DE83360501050001732080 BIC SPESDE3EXXX. Onder vermelding van 12foot dinghy en zeilnummer. Cash afrekenen is ook mogelijk, maar de organisatie heeft liever een bankoverschrijving.

Het programma: 5 wedstrijden in totaal. Eerste start zaterdag 11:00hr. Het startschip ligt in het midden van het meer.

Voor overnachting klik op jeugdherberg. De kosten zijn erg laag. Klik op prijzen voor de prijslijst.

Op de site van de organiserende zeilvereniging SKS "Segelkameradschaft Scheppen" is het clubhuis te vinden. Klik op de tab Baldeneysee en daarna de link onderaan. Hier staat een route beschrijving vermeld. Je kunt het clubgebouw van de SKS ook vinden vinden via Google maps. Streetview en de foto's geven een prima indruk. Voor een route beschrijving op google maps, type in Baldeneysee SKS.
Het adres voor je auto navigatie: Seglerkameradschaft Scheppen e.V. Hardenbergufer 268, 45239 Essen, Germany. telefoon. +49 201 401173

zie voorgaande blog artikelen: welkom in Duitsland en Baldeneysee foto's

Hulp nodig? Mail Reinhard of Pieter.
Wil je meedoen, meldt het via facebook groep twaalfvoetsjollenclub onder reactie. De actuele deelnemerslijst is te vinden op de Duitse site onder Aktueller Stand Meldungen.