12footnews

International 12 foot dinghy

zaterdag 15 november 2014

Friendship series Duitsland


Het is definitief: 11 en 12 april 2015 Baldenysee. De organisatie in de persoon van de Duitse O-jol zeiler Roland Franzmann heeft de 12footcwc bevestigd dat de 12voetsjollen welkom zijn. Een perfecte combinatie O-jollen en 12voetsjollen in 1 evenement. Opgave kan deze winter via de website van de zeilvereniging SKS (Seglerkameradschaft Scheppen). Iedereen in Europa met een houten klassieke jol is welkom deel te nemen aan de Friendship series. In 2014 waren de wedstrijden op de Baldenysee een groot succes. Zie ook de informatie van april 2014 wat je kunt verwachten 12footnews 1 en 12footnews 2 en 12footnews 3. Hier de Balenysee foto's 2014
Op de Baldenysee zullen ook de Oskar, de Duva en de Antonia prijs worden uitgereikt. Voor de jongste deelnemer, de oudste deelnemer en de eigenaar van de oudste boot.


Leuk aanbod van de Duitse organisatie. Probeer eens een O-jol. In Nederland en Duitsland een populaire klasse. Ook in Italie een opkomende klasse.

Mein lieber Pieter,

tolle Bilder von einem See mitten im Ruhrgebiet! Soll man gar nicht glauben! Seit herzlich willkommen und baut euch euer Event für die Zukunft. Der Club „SKS“ ist bereit!!! ……. die Kuchen und das iltalienische Essen ebenfalls!!! ;-)

Wer von euch möchte, kann noch an einem Trainingslager vom 13. - 17.04.15 teilnehmen. Zwei O-Jollen würden für euch zur Verfügung stehen! Ein Top-Boot (meins) und ein Promoboot, ebenfalls ein gutes Regattaboot! Trainer: Ich!

Bei Interesse - sprechen wir über die Kosten!!

Gruß

Rolli