12footnews

International 12 foot dinghy

woensdag 1 april 2015

Training 4 april gaat door


De training op zaterdag 4 april gaat door. Het wordt windkracht 4, zoals het nu lijkt, droog weer en redelijk fris. Het organisatie committee (Jeroen de Groot, Pieter Bleeker en Regiocommissaris Noord Sjouke Dijkstra) hebben daarom besloten dat de training doorgaat. Je hoeft je niet apart op te geven. Gewoon komen.
Bij windkracht 4 passen er ook gemakkelijk 2 man in een jol. Zorg in elk geval wel voor warme kleren. Een wetsuit of een droogpak is helemaal goed, het water is natuurlijk nog koud. En neem uiteraard een zwemvest mee. Het clubhuis van ZZ is vanaf 10:00hr geopend, de koffie staat klaar.
De trainers zullen op de wal laten zien hoe een 12voetsjol optimaal moet worden getrimd. Ben je nieuw in de klasse. In dat geval is het helemaal goed om te komen, want je kunt alle informatie krijgen van de deskundigen. Ga je niet meezeilen, toch komen. Want het is altijd gezellig elkaar te ontmoeten en een goed gesprek te voeren over de 12voetsjol hobby. Hoe te komen bij de zeilvereniging ZZ: Met de routeplanner, type in: Kropswolde, Meerweg 58.